fbpx

Kinderfeestje thuis buiten (10 t/m 13 jaar)

Buiten, dicht bij huis een kinderfeestje vieren: kies jouw kinderfeestje om buiten, of op een eigen gekozen locatie, te spelen met kinderen van 10, 11, 12 of 13 jaar. Kortom, dit zijn de escape avonturen die (voornamelijk) buiten gespeeld worden. Voor de binnenfeestjes kijk je hier.

Binnenkort: De misdaad

Er wordt hard gewerkt aan nieuwe avonturen. Binnenkort meer over dit misdaadfeestje dat buiten gespeeld wordt. deze zal in 2021 beschikbaar zijn.

Beschikbaar over enkele maanden.

Wij begrijpen dat je als ouders in minimale tijd een maximaal feestje neer wilt zetten. Daarom hebben wij aan alles gedacht en krijg je een compleet pakket thuisgestuurd. Alles is tot in de puntjes voorbereidt, alleen het uitdelen van de uitnodigingen doe je zelf.

Nou ja, en dit dan:
– adres regelen in de buurt (en op kaartje schrijven) om een opdracht heen te brengen/ op te halen.
– website testen en daar instructiefilmpje bekijken zodat je weet wat jullie te wachten staat.
– materiaal klaarleggen.

Dit pakket bevat een inlog voor de website waar jullie avontuur klaar staat. Het bevat 10 uitnodigingen, alle aanwijzingen/bewijsmaterialen en alle materialen die nodig zijn om de proefjes uit te kunnen voeren.  Voor de begeleider is er een antwoordformulier en zijn er instructies aanwezig. Kies zelf welke uitnodiging je het leukste vindt! Let op: op de afbeelding staat een voorbeeldpakket van een willekeurig feestje.