fbpx
- over 'Het verlaten huis' -

opperste concentratie...

Feestje van Sol.

Wat hebben we een plezier gehad bij het oplossen van het raadsel. Twee uur lang hebben de kinderen in opperste concentratie met elkaar overlegd, samengewerkt en nagedacht, en dat is voor onze zoon vrij uniek 🙂. Het verhaal was goed te volgen, en met wat richting van de papa's en mama's waren de puzzels goed op te lossen. Studio Kinderfeestje, enorm bedankt voor deze geslaagde middag!

- over 'Het verlaten huis' -

Megaspannend om te bellen!

Feestje van Fenna.

Zaterdag hebben we het partijtje van Fenna gevierd met 8 meiden (9/10 jaar). Het begon met een spannend filmpje waarna we telkens een envelop met opdrachten mochten open maken. Hierin zaten leuke, soms ook wat moeilijke puzzels. We mochten een envelop ophalen bij de ijssalon. Met de oplossingen konden we een kluis openen en ontdekte we een telefoonnummer. Megaspannend om te bellen...
We hebben een superleuk partijtje gevierd!

- over 'Niets is wat het lijkt' -

Een mooi pakket...

Guido:

We vonden de activiteit erg geslaagd!
Een mooi pakket is het, en combineert mooi met de filmpjes!

- over 'Niets is wat het lijkt' -

Super leuk!

Feestje van Roan (7).

Wat was het feestje leuk! Hier hebben we net alles opgelost en is het tijd voor patatjes. Het was erg leuk om alles op te lossen.

- over 'Het verlaten huis' -

Iets anders...

Feestje van Kate.

Ik wilde dit jaar eens iets anders doen. Vaak gaan we met feestjes naar een speeltuin, de bios, het zwembad, of is het een knutselfeestje maar daar had ik nu geen zin in. Het was even zoeken maar toen vonden we dit! Mijn moeder is helemaal gek van escape rooms dus vond ze het meteen een goed idee. En gelukkig maar want wat was dit tof zeg.

– over ‘De tijdmachine’ –

Zo mooi om te zien…

Moeder van Luke (9):

Wat een ontzettend leuk en spannend feestje hebben wij gehad met Luke en zijn vrienden + vriendinnen!! Echt super gaaf gemaakt en door de video’s en (vooral!) dat tijdreisdoosje dat leeg was als ze weer terug kwamen naar binnen, maakte het echt geloofwaardig! Zo mooi om te zien.

Volgend jaar weer!
Wat was het spannend maar iedereen vond het leuk.
Die tekst die ineens op het blaadje verscheen, hoe kan dat?
Amber9 jaar
Liam8 jaar
Robin11 jaar
- over 'Het verlaten huis' -

In de volgende envelop...

Moeder van Kaj (10):

Wij hebben het spel gespeeld met allemaal 10 jarigen. Wat waren ze allemaal enthousiast. Steeds weer een nieuw filmpje en de spanning wat er in de volgende envelop zat. Maar ook het willen oplossen van de puzzelstukjes. Erg leuk om de kinderen zo bezig te zien!

Heb je ook een feestje gevierd met een avontuur van Studio-Kinderfeestje? Laat ons weten wat je er van vond, dan plaatsen wij je reactie op deze pagina.