fbpx

Kinderfeestjes buiten (7 t/m 10)

Thuis een kinderfeestje vieren: kies jouw kinderfeestje om thuis, of op een eigen gekozen locatie, te spelen met kinderen van 7, 8, 9 of 10 jaar. Kortom, dit zijn de escape avonturen die buiten, rondom huis gespeeld worden. Voor de binnenfeestjes kijk je hier.

Nieuw: De tijdmachine…

Verhaal

Lot gaat op bezoek bij professor Prior. De deur is open maar hij is nergens te vinden… Dan hoort zij een geluid en neemt een kijkje in de kamer. Daar ziet ze een vreemd apparaat staan. Voordat ze het weet raakt ze hem aan en gebeurt er van alles, lichtflitsen, vreemde geluiden, wind, donker… Wat is dit? Lot zit in een andere ruimte, het is er koud en donker, ziet zij daar ridders vechten? Waar is ze? Waar is professor Prior als je hem nodig hebt?! En hoe komt Lot weer terug naar waar zij vandaan komt?

Prijs / lengte / beschikbaarheid

Prijs voor maximaal 10 kinderen: € 69,95
Lengte: gemiddeld duurt dit avontuur 2 tot 2,5 uur.
Leeftijd: dit avontuur is geschikt voor kinderen van eind groep 3 t/m groep 6.
Beschikbaarheid: onze kinderfeestjes zijn onbeperkt beschikbaar.

Dit feestje is geschikt voor maximaal 10 kinderen. 1 Pakket bevat materiaal (o.a. uitnodigingen) voor 10 kinderen. Met een kleinere groep spelen kan altijd. Is de groep groter dan 10 personen, dan adviseren wij om de groep in tweeën (of meer) te delen. De groepen spelen dan tegen elkaar. Kortom, wie heeft het als eerste opgelost? Kies je voor 2 of meer feestjes op 1 dag? Neem dan even contact met ons op voor een kortingsprijs.

Voorbereiding

Dit pakket vraagt iets meer voorbereiding dan de binnenpakketten. Naast het verstoppen van enveloppen maakt zelf een plattegrond van de omgeving waar de vindplaats van 5 enveloppen op aangegeven wordt. Daarnaast omschrijf je de vindplaatsen van 3 andere enveloppen.  Tot slot regel je iemand waar de laatste envelop opgehaald wordt.

Nou ja, en dit dan:
– website testen en daar instructiefilmpje bekijken.
– laptop/ipad klaarzetten en een mobiele telefoon (er moet 1 keer gebeld worden).

Inhoud pakket

Dit pakket bevat een inlog voor de website waar jullie avontuur klaar staat. Het bevat 10 uitnodigingen die je zelf kiest. Maar ook alle aanwijzingen die nodig zijn om achter de oplossing te kunnen komen.  Voor de begeleider is er een antwoordformulier en zijn er instructies aanwezig. Het pakket bevat, naast een poster, een tijddoosje, hulpmiddelen en een bedankje voor de hulp, 9 enveloppen die buiten gevonden moeten worden.

De kinderen worden online stap voor stap begeleid. Lopen ze vast? Dan zijn er hints waar ze gebruik van kunnen maken. Verdwenen envelop? Speel verder met extra online aanwijzingen. Het avontuur wordt dus altijd opgelost en is niet aan tijd gebonden.

- Kom alvast in de stemming -

Bekijk het filmpje!