Kinderfeestjes buiten (7 t/m 10)

Thuis een kinderfeestje vieren: kies jouw kinderfeestje om thuis, of op een eigen gekozen locatie, te spelen met kinderen van 7, 8, 9 of 10 jaar. Kortom, dit zijn de escape avonturen die buiten, rondom huis gespeeld worden. Voor de binnenfeestjes kijk je hier.

Binnenkort beschikbaar : De tijdmachine…

Verhaal

Lot gaat op bezoek bij een professor. De deur is open maar hij is nergens te vinden… Dan hoort zij een geluid en neemt een kijkje in de kamer. Daar ziet ze een vreemd apparaat staan. Voordat ze het weet raakt ze hem aan en gebeurt er van alles, lichtflitsen, vreemde geluiden, wind, donker… Wat is dit? Lot zit in een andere ruimte, het is er koud en donker, ziet zij daar ridders vechten? Waar is ze? Waar is professor Prior als je hem nodig hebt?! En hoe komt Lot weer terug naar waar zij vandaan komt?

Prijs / lengte / beschikbaarheid

Dit feestje is binnenkort beschikbaar.

Voorbereiding

Wij begrijpen dat je als ouders in minimale tijd een maximaal feestje neer wilt zetten. Daarom hebben wij aan alles gedacht en krijg je een compleet pakket thuisgestuurd. Alles is tot in de puntjes voorbereidt, alleen het uitdelen van de uitnodigingen doe je zelf.

Nou ja, en dit dan:
– adres regelen in de buurt om iets op te halen.
– website testen en daar instructiefilmpje bekijken.
– een plattegrond printen en buiten enveloppen ‘verstoppen’ met aanwijzingen.
– laptop/ipad klaarzetten en een mobiele telefoon (er moet 1 keer gebeld worden).

Inhoud pakket

Dit pakket bevat een inlog voor de website waar jullie avontuur klaar staat. Het bevat 10 uitnodigingen, alle aanwijzingen/bewijsmaterialen die nodig zijn om achter de oplossing te kunnen komen.  Voor de begeleider is er een antwoordformulier en zijn er instructies aanwezig. Kies zelf welke uitnodiging je het leukst vindt! Let op: het pakket op de foto is een voorbeeldpakket van een willekeurig avontuur.

De kinderen worden online stap voor stap begeleid. Lopen ze vast? Dan zijn er hints waar ze gebruik van kunnen maken. Het avontuur wordt dus altijd opgelost en is niet aan tijd gebonden.