fbpx
Kies zelf je uitnodigingen!
Bij studio-kinderfeestje heb je keuze uit drie verschillende uitnodigingen, een kaart met een plaksnor, een kaart met een echte sleutel of een kraskaart. De tekst op de achterkant van de kaart vul je zelf aan.  Als je ze hebt ontvangen vul je ze zelf in en deel je ze uit. Er zitten 10 kaarten in ieder pakket.

De feestgangers komen met snor of sleutel naar het feestje. Zo is iedereen meteen in de stemming.

Uitnodiging snor
Uitnodiging snor
Deze uitnodiging bevat een plaksnor. Iedereen die toegang wil tot het feestje moet natuurlijk zijn/haar plaksnor dragen. Hilariteit vanaf de start van je feestje dus! En hele leuke foto’s…

Uitnodiging sleutel
Uitnodiging sleutel
Dat er sloten geopend moeten worden tijdens het feestje is met deze kaart meteen duidelijk. De ‘echte’ sleutel is ook direct het toegangsbewijs voor je feestje.

Uitnodiging kraskaart
Uitnodiging krassen
Dit feestje begint al bij de uitnodiging. De kraslaag wordt weggekrast waarna de tekst ‘ik geef een feestje’ zichtbaar wordt. Daar wil je toch bij zijn!

Deze uitnodigingen zijn niet los te koop. Ze zijn onderdeel van een escape avontuur pakket die thuis gespeeld kan worden tijdens een kinderfeestje. Bekijk hier alle feestjes / pakketten en kies bij het bestellen voor een van deze uitnodigingen.