fbpx

Alle kinderfeestjes

Ga jij je kinderfeestje thuis vieren? Kies dan hieronder een avontuur dat jij met je vrienden en / of vriendinnen gaat beleven. Alle spellen bevatten een unieke combinatie van video’s, vragen en puzzels. Je speelt ze thuis, binnen of buiten, of op een zelf gekozen locatie. En ook fijn voor je ouders: nauwelijks voorbereiding dankzij een kant en klaar pakket.

👦 7 t/m 10 🏠 Binnen

Niets is wat het lijkt

De overgrootvader van Julia is overleden en heeft een doos achtergelaten voor haar. Het lijkt alleen troep totdat zij de doos bijna weg wil gooien. Dan ontdekt ze dat haar overgrootvader iets heeft verstopt op een geheime plek. 
Zijn er meer mensen op de hoogte? Heeft iemand anders de doos eerder ontdekt? En waarom moet juist Julia dit vinden? 
Aan de hand van de aanwijzingen van Julia's overgrootvader komen jullie steeds dichterbij de vindplaats. Wat is het? Is Julia nog op tijd?
👦 7 t/m 10 ☀️ Buiten

De tijdmachine

Lot gaat op bezoek bij een professor. De deur is open maar hij is nergens te vinden... Dan hoort zij een geluid en neemt een kijkje in de kamer. Daar ziet ze een vreemd apparaat staan. Voordat ze het weet raakt ze hem aan en gebeurt er van alles, lichtflitsen, vreemde geluiden, wind, donker... Wat is dit? Lot zit in een andere ruimte, het is er koud en donker, ziet ze daar ridders vechten? Waar is ze? Waar is professor Prior als je hem nodig hebt?! En hoe komt ze weer terug naar waar ze vandaan komt?
👧 10 t/m 13 🏚️ Binnen

Het verlaten huis...

Benjamin en Sion wonen in een rustig dorp. Samen gaan ze regelmatig op pad om vlogs te maken. Aan de rand van het dorp staat het huisje van een kluizenaar maar hij is al meer dan een maand niet meer gezien. Wat is er met hem gebeurd?

De jongens gaan, samen met hun camera, op onderzoek uit. Maar dan verdwijnen ook de jongens… Wat is hier aan de hand? Kunnen jullie er achter komen? Wat zeggen de sporen?

Waarom kinderen de feestjes zo leuk vinden:

– spannend
 – iedereen is belangrijk – oplossen en ontcijferen maakt trots –
– de hele omgeving is onderdeel van het avontuur
 –