fbpx

Kinderfeestje binnen (7 t/m 10)

Thuis een kinderfeestje vieren: kies jouw kinderfeestje om thuis, of op een eigen gekozen locatie, te spelen met kinderen van 7, 8, 9 of 10 jaar. Kortom, dit zijn de escape avonturen die in of rondom huis gespeeld worden. Voor de buitenfeestjes kijk je hier.

Kinderfeestje: Niets is wat het lijkt!

Verhaal

De overgrootvader van Julia is overleden en heeft een doos achtergelaten met haar naam erop. Het lijkt alleen troep waardoor zij de doos weg wil gooien. Maar dan ontdekt ze dat haar overgrootvader iets heeft verstopt op een geheime plek. 
Zijn er meer mensen op de hoogte? Ofwel, heeft iemand anders de doos eerder ontdekt? En waarom moet juist Julia dit vinden? Wordt ze ook in de gaten gehouden? Waar moet ze beginnen met zoeken? 
Aan de hand van de aanwijzingen die de overgrootvader van Julia heeft achtergelaten komen jullie steeds dichterbij de vindplaats. Wat is het? Is Julia nog op tijd?

Prijs/lengte/beschikbaarheid

Prijs voor maximaal 10 kinderen: € 69,95
Lengte: gemiddeld duurt dit avontuur 2 uur.
Leeftijd: dit avontuur is geschikt voor kinderen van eind groep 3 t/m groep 6.
Beschikbaarheid: onze kinderfeestjes voor thuis zijn onbeperkt beschikbaar.

Dit feestje is geschikt voor maximaal 10 kinderen. 1 Pakket bevat materiaal (o.a. uitnodigingen) voor 10 kinderen. Met een kleinere groep spelen kan altijd. Is de groep groter dan 10 personen, dan adviseren wij om de groep in tweeën (of meer) te delen. De groepen spelen dan tegen elkaar. Kortom, wie heeft het als eerste opgelost? Kies je voor 2 of meer feestjes op 1 dag? Neem dan even contact met ons op voor een kortingsprijs.

Voorbereiding

Wij begrijpen dat je als ouders in minimale tijd een maximaal feestje neer wilt zetten. Daarom hebben wij aan alles gedacht en krijg je een compleet pakket thuisgestuurd. Alles is tot in de puntjes voorbereidt. Kortom, alleen het uitdelen van de uitnodigingen doe je zelf.

Nou ja, en dit dan:
– adres regelen in de buurt om iets op te halen.
– website testen en daar instructiefilmpje bekijken.
– Laptop/ipad klaarzetten en een mobiele telefoon (er moet 1 keer gebeld worden).

Inhoud pakket

Dit pakket bevat een inlog voor de website waar jullie avontuur klaar staat. Het bevat 10 uitnodigingen, alle aanwijzingen/bewijsmaterialen die nodig zijn om achter de oplossingen te kunnen komen.  Voor de begeleider is er een antwoordformulier en instructie aanwezig. Kies zelf welke uitnodiging je het leukste vindt, met een plaksnor, met een echt vergrootglas of met een echte sleutel!

De kinderen worden online stap voor stap begeleid. Lopen ze vast? Dan zijn er hints waar ze gebruik van kunnen maken. Het avontuur wordt daarom altijd opgelost en is niet aan tijd gebonden.

- Kom alvast in de stemming -

Bekijk het filmpje!

Binnenkort: Chaos in het lab…

Verhaal

Er wordt hard gewerkt aan nieuwe avonturen. Daarom zal je binnenkort meer informatie vinden over dit labfeestje waarbij je in een escape avontuur belandt maar ook allerlei spannende proefjes doet. Dit feestje wordt eind 2020 verwacht.

Prijs/lengte/beschikbaarheid

Prijs voor 8 kinderen: 99,95
Lengte: gemiddeld duurt dit avontuur 2 uur.
Leeftijd: dit avontuur is geschikt voor kinderen van groep 3 tot en met groep 6.
Beschikbaarheid: verwacht eind 2020.

Dit feestje is geschikt voor 8 kinderen. 1 Pakket bevat materiaal (o.a. uitnodigingen) voor 8 kinderen. Met een kleinere groep spelen kan altijd. Is de groep groter dan 8 personen, dan kan het uitgebreid worden tot maximaal 12 personen. Let op voldoende zitplekken. Er moet bij iedere groep een volwassene aanwezig zijn.

Voorbereiding

Wij begrijpen dat je als ouders in minimale tijd een maximaal feestje neer wilt zetten. Daarom hebben wij aan alles gedacht en krijg je een compleet pakket thuisgestuurd. Kortom, alles is tot in de puntjes voorbereidt, alleen het uitdelen van de uitnodigingen doe je zelf.

Nou ja, en dit dan:
– adres regelen in de buurt (en op kaartje schrijven) om een opdracht heen te brengen/ op te halen.
– website testen en daar instructiefilmpje bekijken zodat je weet wat jullie te wachten staat.
– materiaal klaarleggen.

Inhoud pakket

Dit pakket bevat een inlog voor de website waar jullie avontuur klaar staat. Het bevat uitnodigingen, alle aanwijzingen/bewijsmaterialen maar ook alle materialen die nodig zijn om de proefjes uit te kunnen voeren.  Bovendien is er voor de begeleider is er een antwoordformulier en zijn er instructies aanwezig. Kies zelf welke uitnodiging je het leukste vindt! Let op: het pakket op de foto is een voorbeeldpakket van een willekeurig avontuur.