fbpx
Op zoek naar een geschikt kinderfeestje in coronatijd? 
De verjaardag van je zoon of dochter komt eraan. Maar de pandemie die over onze planeet raast is nog niet onder controle. Het vieren van de verjaardagen van onze kinderen tijdens de coronaviruscrisis vereist enige creativiteit. Hoe kun je de verjaardag toch speciaal te maken?

Kinderfeestje voor kinderen tot 12 jaar

Kinderen tot 12 jaar hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Dus een leuk coronaproof kinderfeestje organiseren kan nog prima. Alleen mogen er niet te veel volwassen bij. Bekijk altijd de actuele situatie op de website van het RIVM zodat precies weet wat mag en niet. Een paar algemene tips:

  • Voor de ouders: lever je kind af voor de deur
  • Is je kind snotterig of niet fit, laat je kind dan thuis
  • Zorg voor handenwas momenten voor, tijdens en na het feestje
  • Laat de kinderen geen bestek en bekers met elkaar delen
  • Doe als volwassene (eventueel) een mondkapje op.
Coronaproof Escape avontuur

Een escape room is natuurlijk geweldig om te spelen. Kinderen zijn er dol op, het is spanning en lastig! De plezier en uitdaging van een escape room, maar dan vanuit huis dat kan! Wij hebben twee erg spannende avonturen die je heel goed thuis binnen kunt spelen.

  • Het spel “Niets is wat het lijkt” gaat over een mysterieuze doos met “Julia” erop. Julia ontdekt een geheime plek en aanwijzingen van haar opa. Wat wil hij aan Julia duidelijk maken? Kunnen jullie Julia helpen? 
  • Het spannende spel “Het verlaten huis…” gaat over 2 jongens uit een rustig dorp, een kluizenaar en een mysterieuze verdwijning. Kunnen jullie er achter komen wat er gebeurt is? 

Zo beleef je toch een erg leuk, leerzaam en coronaproof kinderfeestje! Vergeet niet te genieten van de spannende en de leuke opdrachten! Laat je nog even weten hoe het was?

Bekijk het binnen kinderfeestje “Niets is wat het lijkt” voor 7 t/m 10 jaar
Bekijk het binnen kinderfeestje “Het verlaten huis…” voor 10 t/m 12 jaar